Termoakumolacione peći prodaja

Termoakumulacijske peći rade na principu akumuliranja topline u akumulacijskim jezgrama peći (opeke) stoga se punjenje akumulacijskih jezgri obavlja tijekom jeftinije tarife struje (noću). Unutrašnjost jezgri dostiže visoke temperature , a toplina se zahvaljujući dobroj izolaciji peći zadržava tijekom cijelog dana. 
Uslijed pandemije korona virusom radimo i dalje, po zakonu smijemo raditi jer spadamo u građevinski sektor, prodajemo – montiramo – servisiramo ali pod posebnim uvjetima – imamo plan kako da se zaštitimo obostrano a da obavimo posao, javite nam se!

Magnohrom termo peći

Prodajemo, montiramo, servisiramo po cijeloj  Hrvatskoj, Magnohrom termo peći, ovisno o snazi, za detaljniju i precizniju  ponudu molim da nam se direktno obratite putem e-maila, kontakt obrazca ili pozivom  na broj  095/123-0003 ,  luka.technoprom@gmail.com.
U svim ovim navedenim mjestima imamo direktno svoje predstavnike, možemo doći odmah u roku o pola sata  na uviđaj Vašeg prostora, dati Vam savjete i sugerirati što bi odgovaralo za kupnju. Imajte u vidu da se mi ne vozimo po Hrvatskoj kako bismo Vam osobno posjetili, dali savjet ili montirali, riješili  brzo kvar, to bi bilo preskupo i neisplativo. Naši  djelatnici su razmješteni po navedenim zonama, oni žive i rade na tim lokacijama, a lokacije su :
Zagreb, Karlovac, Rijeka, Pula + cijela  Istra, Umag, Poreč, Rovinj, Labin, Pazin, Buje, Zadar, Šibenik, Split,  Metković, poluotok Pelješac, Dubrovnik, Omiš, Ploče, Makarska, Slavonski Brod, Osijek, Vinkovci, Koprivnica, Požega, Virovitica, Našice, Sisak, Varaždin, Bjelovar,  Čakovec, Vukovar, cijela Slavonija, Rab, Hvar, Brač, Cres, Šolta, Krk, Ugljan, Pašman, Dugi otok.
Za više komada – dodatni popust po dogovoru
Montažeri  – javite se za kupnju termo peći na veleprodaju  + otplata na rate za Vaše stranke, Vama se plača odmah!
Ako je u pitanju područje Like i Gorski kotar, najhladniji krajevi,  potrebnu snagu peći  od navedenih u kalkulaciji treba pojačati dodatnih  30 %.
Termoakumulacione peći su vrlo štedljiva sredstva za grijanje, jer svojim oklopom kad se zagriju i napune, griju prostor oko sebe, bez da troše struju. Mnogi korisnici koji imaju dvotarifno brojilo, noću iza 22 h kad je jeftinija struja pune peć tokom noći, a po danu je bez potrošnje struje prazne i griju prostor oko sebe.
Svaka termoakumulaciona peć dolazi  u dijelovima (u paketima), koju treba ispravno montirati, treba cigle i ostali materijal pravilnim redoslijedom ispravno složiti u peć  i montirati, te  također na ispravan način spojiti struju za rad.
Ako niste dovoljno stručni nipošto se nemojte sami upuštati u posao montaže, već to prepustite našem servisu, kako ne bi izgubili jamstvo!
Bez obzira na montažu, možete kupiti samo termo peć, a montažu ili dostavu dogovoriti na drugo mjesto.
Garancija 2 godine
Magnohrom peći su za istu snagu peći teže od ostalih konkurentnih peći, napravljene su od kvalitetnog materijala i zbog toga mogu akumulirati više toplinske energije. Za vrijeme punjenja, što u konačnici znači da duže griju do sljedeće faze punjenja i da se duže prazne, bolje su i štedljive od Končarevih, u svakom slučaju preporučujemo Magnohrom. 
Magnohrom peći su se proizvodile za vrijeme bivše Jugoslavije, a neke još uvijek rade, ljudi ih imaju po 30 – 40 godina, tako da ako se predomišljate da li Končar ili Magnohrom u svakom slučaju preporučujemo Magnohrom.
Magnohrom peći dolaze u svijetlo sivoj boji.
Kupnja na rate :
– american kartica  do 12 rata bez kamata ili od 24 – 60 rata uz kamatu od 9 % godišnje
– diners – do 12 rata bez kamata ili od 13 – 60 rata uz kamatu od 9,5%  godišnje
– pbz viza, master card  i maestro od privredne banke  Zagreb do 12 rata bez kamata
– bilo koja revolving kartica , od bilo koje banke  na broj rata koji Vi želite , sami određujete broj rata i dinamiku plaćanja, kamata oko 9,5 % godišnje ,  na kartici mora pisati revolving
– viza kartica ( kreditna na rate ) od  splitske banke do 12 rata bez kamata ,a može i od 13-  36 rata uz kamatu od 9 %
– otp banka  ,kartica otp  ili naš predračun  do 12 rata bez kamata, uvjet : stalna plaća ili mirovina
preko otp banke
Zagrebačka banka – maestro, master card , viza  do 12 rata  bez kamata !
Poštanska banka do 72 rate 
Dimenzije peći Magnohrom:
Širina x visina x dubina (cm)
2,5 KW –  65 X 65 X 32
3,5 KW –  86 X 65 X 32
4,5 KW – 100,5 X 65 X 32
Informacije, Ponedjeljak – Petak u vremenu od 08,00 – 16,00 sati, dežurni do 20,00 sata. Telefon 095/123-0003, e- mail : luka.technoprom@gmail.com, Ako se kojim slučajem ne javimo odmah, pošaljite sms poruka (telefon 095-123-0003) ili još brže i detaljnije odgovaramo na e-mail ili putem kontakt obrazca.
Centralno – solarno – podno grijanje Dizalica topline Peći – Kotlovi na pelete i drva Kontakt obrazac