Pravila o privatnosti

Uvod
Web stranice https://www.technoprom.hr u vlasništvu su tvrtke Technoprom d.o.o. Za vrijeme korištenja stranica https://www.technoprom.hr, primjenjuju se navedeni Opći uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni u Republici Hrvatskoj.
https://www.technoprom.hr su web stranice koje se bave temama iz svijeta tvrtki montaža, popravak i održavanje sustava i uređaja za hlađenje, klimatizaciju, ventilaciju, grijanje, a koje omogućuju svojim korisnicima da se informiraju o dostupnim proizvodima i uslugama. https://www.technoprom.hr nije WEB trgovina.
Stranice Technoprom.hr zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti navedene Opće uvjete korištenja, te neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranica https://www.technoprom.hr korisnik potvrđuje da je upoznat s dolje navedenim Općim uvjetima korištenja web stranica https://www.technoprom.hr i da ih u cijelosti prihvaća.
Opći uvjeti korištenja
Korištenjem sadržaja web stranica https://www.technoprom.hr korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz tog korištenja te prihvaća koristiti sadržaj web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Sve informacije dostupne na ovim web stranicama, isključivo su informativnog karaktera i za osobnu upotrebu.
Korištenjem web stranica https://www.technoprom.hr prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnim za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ovih web stranica. Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetnih web stranica ili u vezi s njima.
Podaci o proizvodima i uslugama, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama https://www.technoprom.hr smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, web stranice https://www.technoprom.hr ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.
Zaštita autorskih prava
Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama https://www.technoprom.hr mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.
Korištenjem web stranica https://www.technoprom.hr pristajete na zabranu reprodukcije, umnožavanja ili distribucije dizajna ili podloge internet stranica https://www.technoprom.hr, pojedinačnih elemenata internet stranica, dizajna logotipa, bez izričitog pisanog odobrenja Technoprom d.o.o.
Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja web stranica https://www.technoprom.hr, bez izričitog prethodnog pisanog dopuštenja Technoprom d.o.o. i/ili drugih vlasnika autorskih prava.
Ako je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela sadržaja objavljenih na web stranicama https://www.technoprom.hr bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Technoprom d.o.o., te Technoprom d.o.o. izričito pridržava pravo da takvo korištenje naplatiti po svojoj slobodnoj procjeni, kao da i sudskim putem i bez bilo kakvog upozorenja potraži zaštitu svojih prava i naknadu štete.
Ne ograničavajući se na prethodno navedeno, svatko tko vjeruje da mu je na web stranicama https://www.technoprom.hr njegovo zaštićeno pravo kopirano ili upotrijebljeno na drugi način koji povrjeđuje dotično zaštićeno pravo, dužan je Technoprom d.o.o. dostaviti opis autorskog djela za koje tvrdi da je povrijeđeno, bilo kakav valjan dokaz da ima pravo raspolagati autorskim djelom, bilo kao njegov autor ili opunomoćenik autora, opis lokacije na web stranicama https://www.technoprom.hr gdje se nalazi dotično autorsko djelo, te kontakt podatke. Technoprom d.o.o. će u najkraćem mogućem roku poduzeti sve odgovarajuće i moguće korake kako bi se obustavilo ili spriječilo daljnje kršenje navedenih autorskih prava.
Zaštita osobnih podataka – GDPR
Technoprom d.o.o. putem web stranica https://www.technoprom.hr može prikupljati osobne podatke korisnika web stranica samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Technoprom d.o.o. ili podatke ostavi putem web stranica https://www.technoprom.hr. Technoprom d.o.o. se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika web stranica https://www.technoprom.hr.
Koje osobne podatke prikupljamo i zašto
Technoprom d.o.o. će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga web stranica https://www.technoprom.hr na zadovoljstvo korisnika.
• Koji proizvodi vas više a koji manje zanimaju.
• Što ste već kupili i koliki vam se veći postotak popusta može dodijeliti.
Kontakt forme
Podaci prikupljeni putem kontakt forme su povjerljivi i služe stvaranju jasnije slike o korisnicima naših usluga te internu statistiku i komunikaciju s korisnikom koji je formu dobrovoljno ispunio.
Podatke korisnika ne dijelimo drugim stranama.
Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica
Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.
Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.
Analitike i kolačići
U svrhu unapređenja korištenja usluga na našoj stranici, moguće je korištenje tehnologije kolačići. Kolačić je mala tekstna datoteka koju internetska stranica pohranjuje na vaš internetski preglednik. Kolačići su neophodni za uredno funkcioniranje određenih usluga i koriste ih gotovo sve internetske stranice.
Technoprom d.o.o. kolačiće koristi samo da bi znala odakle ste došli na stranice https://www.technoprom.hr i za koje ste proizvode bili zainteresirani s ciljem izrade što bolje statistike posjeta i isplativosti marketinških kampanja.
S obzirom na to da pamte vaše preferencije i prikupljaju informacije o korištenju internetske stranice (statistiku), kolačići pridonose sigurnosti i brzini vaše interakcije s internetskim stranicama i omogućuju da stranicu možemo prilagoditi potrebama korisnika.
Uslugu upotrebe kolačića možete odbiti tako da podesite odgovarajuće upute na vašem pregledniku. Ipak, imajte na umu da ukoliko ne pristajete na uslugu kolačića možete biti uskraćeni za potpunu i funkcionalnu upotrebu ove web stranice.
Naša web stranica može sadržavati linkove na druge web stranice. Imajte na umu da mi nismo odgovorni za uvjete o privatnosti na drugim web stranicama. Kada s naše stranice odlazite na drugu web stranicu, budite oprezni i pročitajte njihove uvjete o privatnosti.
Naša web stranica koristi uslugu Google Analytics, alat za praćenje i analizu prometa web stranica prema Google-ovim serverima u SAD-u. Google Analytics ne identificira individualne korisnike, niti vaše i bilo koje druge podatke dovodi u vezu IP adresama koje se nalaze na Google platformi. Izvještaje koje dobivamo putem alata Google Analytics koristimo isključivo u svrhu razumijevanja i praćenja internet prometa i optimizacije rada web stranice.
Ipak, s ciljem dodatne zaštite vaše privatnosti, osigurali smo da vaša IP adresa ostane anonimna na način da ju Google platforma ne arhivira.
Kolačiće koje prikuplja Google Analytics zadržavaju se 26 mjeseci.
Korištenjem ove web stranice dajete Google-u pristanak na korištenje vaših podataka prema uvjetima koje propisuje Google, opisane na njihovoj stranici: Google’s Privacy Policy i u svrhu gore navedenih razloga.
Možete isključiti Google Analytics na način da odbijete kolačiće, onemogućite JavaScript ili slijedite upute na stranici: use the opt-out service provided by Google.
Podaci koji se prikupljaju
Putem internet stranice prikuplja se:
1. Ime
2. E-mail
3. Telefon
4. Grad ili mjesto
Adresa elektronske pošte koju korisnik upiše na formular na stranici https://www.technoprom.hr neće se prosljeđivati trećim osobama, niti će se koristiti za slanje neželjene pošte. (spam) Korisnik je suglasan te daje Technoprom d.o.o. i izričito pravo na slanje obavijesti vezanih uz novosti o proizvodima i uslugama na spomenutu adresu elektronske pošte.
Technoprom d.o.o. se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika, osim u slučaju kada je to nužno kako bi Technoprom d.o.o. ispunila zakonske obveze ili obveze koje pred nju stave ovlaštena tijela, kako bi postupila u skladu s Općim uvjetima korištenja ili zaštitila svoja prava ili kako bi zaštitila sigurnost i prava javnosti ili drugih korisnika, a koja bi mogla biti povrijeđena ili narušena. Technoprom d.o.o. zadržava pravo proslijediti osobne podatke eventualnom pravnom slijedniku ili pravnoj osobi na koju bi prenijela sva svoja prava i obveze.
S kime dijelimo vaše podatke
Vaše podatke ne dijelimo niti namjeravamo dijeliti s drugima.
Privola
Klijent prilikom slanja prijave za proizvod, akciju ili opći upit, izričito izjavljuje da je Technoprom d.o.o.  dobrovoljno stavio/la na raspolaganje svoje osobne podatke te izričito daje privolu da se istima koristi u skladu sa zakonom i ovim Općim uvjetima korištenja.
Pravo na opoziv privole
Isto tako, klijent ima pravo povući privolu, a isto mu je omogućeno na dnu svake elektronske pošte klikom na link Odjava, direktno na e-mail luka.technoprom@gmail.com.
Odgovornost korisnika
Korištenjem web stranica https://www.technoprom.hr preuzimate odgovornost za podatke koje dajete. Strogo je zabranjena zlouporaba tuđeg identiteta na bilo koji način, lažno predstavljanje koje bi moglo dovesti do povrede bilo kojeg prava treće osobe.
Molimo vas da vodite računa o tome da slanje privatnih poruka putem elektronske pošte na Internetu može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih osoba ili pogrešnoj dostavi. Svaka poruka zaprimljena putem elektronske pošte smatrat će se nepovjerljivom, te Technoprom d.o.o. i web stranice https://www.technoprom.hr ne odgovaraju za sigurnost i privatnost takvih poruka.
Odricanje od odgovornosti
Web stranice https://www.technoprom.hr sadrže dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet sjedišta kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Technoprom d.o.o. i web stranice https://www.technoprom.hr nemaju nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet sjedištima, te ne odgovaraju za sadržaj istih. Ovo se osobito odnosi na točnost, potpunost i dostupnost sadržaja na Internet sjedištima koji su kreirani od strane trećih osoba.
Technoprom d.o.o. i web stranice https://www.technoprom.hr, do maksimalne zakonom dopuštene mjere, izuzimaju se od bilo kakve odgovornosti i ne odgovaraju za štetu koja na bilo koji način može nastati korištenjem web stranica https://www.technoprom.hr ili je na bilo koji način uz to vezana, za bilo koje radnje korisnika do kojih dođe uporabom ili zlouporabom sadržaja web stranica https://www.technoprom.hr te za bilo kakvu štetu