Peći – kotlovi na pelete i drva

Peći – kotlovi na pelet i drva je peć koja sagorijeva komprimirano drvo ili pelet na biomasu kako bi stvorila izvor topline za stambene i ponekad industrijske prostore. Stalnim punjenjem goriva iz spremnika (lijevak) u područje ložišta, on stvara stalni plamen koji zahtjeva malo ili nimalo fizičkih prilagodbi. Današnji sustavi centralnog grijanja koji rade na drvene pelete kao obnovljivi izvor energije mogu doseći faktor učinkovitosti veći od 90%.
Uslijed pandemije korona virusom radimo i dalje, po zakonu smijemo raditi jer spadamo u građevinski sektor, prodajemo – montiramo – servisiramo ali pod posebnim uvjetima – imamo plan kako da se zaštitimo obostrano a da obavimo posao, javite nam se!
Radimo sa svojim timovima i prebivalištem u gradovima direktno.
Zagreb, Rijeka, Osijek, Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik, Gospić, Varaždin, Karlovac, Pula, komplet Istra kao i mjesta u okolici navedenih gradova + prodajemo opremu sa i bez ugradnje sa dostavom po cijeloj Hrvatskoj, po dogovoru. Kontakt telefon 095/123-0007, E-mail nikica.technoprom@gmail.com , OTPLATA NA RATE OD 2 – 72 RATE , DO 12 RATA BEZ KAMATA.
Na raspolaganju smo, Ponedjeljak – Petak u vremenu od 08,00 – 16,00 sati, dežurni do 20,00 sata. Telefon 095/123-0007, e- mail : nikica.technoprom@gmail.com, Ako se kojim slučajem ne javimo odmah, pošaljite sms poruka (telefon 095-123-0007) ili još brže i detaljnije odgovaramo na e-mail ili putem kontakt obrazca. Subotom radimo i izlazak na teren samo po dogovoru.
Ovlašteni smo distributeri i serviseri :
Centrometal, Biodom, Eva Color, Eko Spar, te imamo pokrivenu mrežu ovlaštenih servisera po čitavoj Hrvatskoj, preko  10 ekipa – br. 1 u Hrvatskoj sa cijenom njihovog kompletnog asortimana, obavljamo prodaju, ugradnju, servis, popravke obavljamo isključivo samo na opremi koju smo mi prodali.
Ne preporučujemo kineske brendove peći na pelet  ( iako možemo nabaviti po najboljim cijenama jer su jeftiniji na tržištu ) jer imaju dosta problema i reklamacija uz tešku nabavu rezervnih dijelova. Kupci oprez što kupujete ako želite kineske peći na pelet  javite nam se  za najbolju cijenu ali nije naša topla preporuka ! Prodajemo samo provjereno i pouzdano uz siguran servis i rezervne dijelove.
Imamo ponudu peći i kotlova na pelete i drva raznih snaga osim Centrometala i od drugih proizvođača, kao Sole (najeftiniji kineski brend), te ostalih vodećih renomiranih proizvođača: Coolwex, Green Heat, Ferroli, Ecospar, sa najpovoljnijim cijenama u Hrvatskoj, peći na pelet, kupnja na rate + imamo i poslovnu vezu gdje se obavlja direktan uvoz.
Možemo nabaviti i ostalu opremu koju možda nemamo kod sebe odmah u ponudi na Vaš upit, radimo sa 90% dobavljača u Hrvatskoj i možemo ponuditi najbolje cijene za Vas, samo postavite upit a na nama je da Vam ponudimo detaljnu pismenu ponudu.
Centrometal, Biodom, Eva Color, Eco Spar su vrlo kvalitetni i pouzdani u radu proizvođači toplozračnih i etažnih peći na pelete koji većinu proizvodnje izvozi u EU, njihove etažne peći se mogu smjestiti bilo gdje u Vašem stanu, sa fasadnim ili nefasadnim spajanjem, uz prikaz vatre može se spojiti i radjatori za centralno grijanje uz novi ili postojeći sistem.

Toplozračne peć na pelete

Nudimo Toplozračne peći snage 6 – 12 KW (za prostore od 30 – 120 m2), etažne peći ili kotlove snage od 15 – 200 KW kao i veće snage po dogovoru proizvođača: Centrometal, Ecospar, Topling, Greenheat, Ferroli ili nekih drugih, servis i rezervni dijelovi osigurani.
Nudimo plamenike sa ostalom opremom na pelete snage 20 – 300 KW, može i jače na upit.
Mjesečni iznos otplate na rate za novi sustav grijanja na pelete, može biti jednak uštedi prelaska sa lož ulja na pelete, isplati se, što je veći sistem brži je povrat uloga.
Obavljamo kompletna spajanja sistema centralnog grijanja, preinake kotlovnica, sve radove vezane za ostalo centralno grijanje, toplu vodu od starta pa sve do puštanja u pogon. Sve to uz garanciju na rad i opremu.
Također se sve varijante posla može dogovoriti na otplatu, kotao ili plamenik, materijal i rad, svi ostali radovi, možete dio platiti odmah a ostali dio na rate, sve je stvar dogovora, sve opcije dogovora otvorene su za razgovor.
Obavljamo sisteme podnog grijanja i sanitarne tople vode preko grijanja na pelete. Također nudimo kotlove na drva za sisteme centralnog grijanja po najpovoljnijim cijenama u Hrvatskoj sa sistemom izgaranja pirolize i bez pirolize. Imamo široku ponudu proizvoda u tom pravcu, Topling, Centrometal, Viadrus

Kotlovi s kombinacijom drva – briketi

Nudimo kotlove s kombinacijom drva, briketi – peleti ili samo peleti po izboru, tu se proizvođač Greenheat pokazao kao broj 1 u Europi sa ponudom i kvalitetom, trajnost preko 30 godina, imamo i proizvođače hrvatske proizvodnje sa najpovoljnijim cijenama.
Možemo riješiti da paljenje – gašenje opreme, obavljate preko mobitela.
Očekujte od nas najpovoljnije cijene u Hrvatskoj i mogućnost plaćanja na rate, sve po dogovoru od nekoliko rata pa do 72 rate, sve po želji i Vašim mogućnostima. Primamo sve vodeće kreditne kartice, rješavamo kredit za Vas, pomažemo naći najbolje rješenje za Vas.
 Kupnja na rate  :
– american kartica  do 6 rata bez kamata ili od 24 – 60 rata uz kamatu od 9 % godišnje
– diners – do 12 rata bez kamata ili od 13 – 60 rata uz kamatu od 9,5%  godišnje
– master card kartica od zagrebačke banke od 24 – 60 uz kamatu od 9% godišnje
– bilo koja revolving kartica, od bilo koje banke  na broj rata koji Vi želite, sami određujete broj rata i dinamiku plaćanja, kamata oko 9,5 % godišnje ,  na kartici mora pisati revolving
– viza kartica  splitske banke do 12 rata bez kamata ,a može i od 13-  36 rata uz kamatu od 9 %
– maestro kartica od erste banke  ili jadranske banke do 12 rata bez kamata
– otp banka ,kartica otp  ili naš predračun  do 12 rata bez kamata, uvjet : stalna plača ili mirovina preko otp banke
– pbz viza ili  pbz maestro do 12 rata
– zagrebačka banka,  maestro i mastercard  kartica do 12 rata bez kamata
Subvencije države za kupnju sistema grijanja na Pelete – na upit?
Konkretne cijene i naša ciljana ponuda prilagođena Vama, isključivo dajemo na Vaš usmeni ili pismeni upit. Ponuda će sigurno biti najpovoljnija i najbolja.
Radnim danom od Ponedjeljka do Petka, Vama smo na usluzi u vremenu od  08,00 – 16,00 sati, na sve Veše upite putem e- maila, sms poruka ili putem kontakt obrazca  odgovaramo u bilo koje vrijeme i van radnog vremena iza 16 sati! Subotom također obavljamo montaže po dogovoru.
Kod slanja e- mail poruke ili putem kontakt obrazca, molimo Vas da nam napišete Vaš kontakt telefon, mobitel , preporučujemo da obavite upit putem e- maila, sms poruka , na mail  ćete dobiti  puno kvalitetniju, bolju, opširniju ponudu, puno iscrpniju i detaljniju nego da napravite upit usmenim putem,  te ako je gužva prije odgovorimo na Vaš upit !
Što su peleti i prednosti ?
Grijanje na pelete je najeftinije grijanje, u odnosu na grijanje na lož ulje, 40 %- 60%  jeftinije, u odnosu na drva ili plin ušteda je  oko 20 %.
Peleti su ostaci drva, širine opuška cigarete, dužine 2 – 6 cm, koji se mogu kupovati u vrećama od 15 kg.
Nije kvaliteta peleta svugdje ista, uglavnom se radi mješavinom smreke i bukve, pa čak i dodavanjem nekih drugih drvenih elemenata, u različitim postocima i omjerima.
Postoje vrhunski peleti od čiste smreke, takozvani Premium peleti, bez udjela kore, koji nude najoptimalnije izgaranje uz najmanju potrošnju peleta.
Treba izbjegavati kupnju pelete koji imaju puno kore od smreke u sebi kao sastav, jer one mogu stvarati smolu kod izgaranja te začepiti pore za dovod zraka u komori za izgaranje i napraviti u kotlu jednu izolaciju i smanjiti učinak rada.
Tu Vam možemo pomoći i dati pravi savjet što izabrati i koje pelete kupiti.
Mi kao tvrtka garantiramo za kvalitetu i uvjete garancije. 
Centralno – solarno – podno grijanje Dizalica topline Kontakt obrazac